ATV SERBIAN ADVENTURE

O NAMA

KVADOVI ZA UŽIVANJE

ATV Serbian Adventure je nastao kao ideja iskusnih overlander-a koji dugi niz godina džipovima  istražuju i uživaju u divljini ove naše lepe i još uvek nedovoljno istražene Srbije.

Kvadovi kao otvoreni tip vozila pružaju dodatni osećaj slobode i bliskosti sa prirodom. Fokus ASA (ATV Serbian Adventure) jeste da ljubiteljima prirode i putovanja, uz pomoć ovih vozila, približi neke nestvarne i nezaboravne predele do kojih se ne može stići na drugi način. Baziramo se na overlanding turama sa kampovanjima, ali svakako su u ponudi i jednodnevne ture.

Akcenat svakako nije na vožnji i divljanju, već nam kvad vozila služe kako bi brže prelazili razdaljine i stizali na mesta do kojih bi nam trebalo mnogo vremena nekim drugim prevoznim sredstvima ili pešice.

Želimo takođe da okupimo što više istomišljenika koji imaju svoja kvad vozila da nam se pridruže, zajedno da putujemo i istražujemo, a naša uloga je da organizujemo ture i stručno ih vodimo.

Stručno vođenje ture podleže zvaničnom cenovniku, s’ tim da nudimo mogućnost onima koji nemaju kvad vozila a žele avanturu, da preko nas sve mogu dobiti.

Molimo da napravite razliku od adrenalinskih zavisnika kojima kvadovi služe za iživljavanje – nama je vozilo potrebno samo za uživanje!

ČESTA PITANJA

Ne. Ovde se radi o drugačijem konceptu – vožnja sa vodičem kroz unapred zadate rute.

Ne. Vožnje su isključivo sa vodičem i na unapred utvrđenim rutama. Uništavanje prirodne okoline kao i poljoprivrednih useva nije misija i vizija ATV Serbian Adventure.

Trenutno smo stacionirani u istočnoj Srbiji, ali ćemo uskoro imati u ponudi i ture po drugim delovima Srbije.

Da. Moguće su karavanske vožnje sa većim brojem kvadova.

Neke od (višednevnih) tura su zamišljene sa noćenjem u kampu i nastavku vožnje sutradan. Za jednodnevne ture, po želji, obezbeđen je smeštaj na eko farmi Milanović u selu Lipovica, nadomak Despotovca, sobe i apartmani. Takođe je moguće kampovanje na farmi.

Postoji, ture su moguće samo za osobe sa odgovarajućom vozačkom dozvolom.

Da. Potrebna je odgovarajuća vozačka dozvola.

U zavisnosti od doba godine i vremenskih uslova poželjno je imati višeslojnu garderobu. Kacige sa vizirima, rukavice, kišne kabanice, gumene čizme i potkape su sastavni deo opreme koju dobijate sa naše strane.

Imate neko dodatno pitanje?

KONTAKTIRAJTE NAS

TELEFON

+381638105052
+381691000026

E-MAIL

info@asa.rs

LOKACIJA

Eko farma Milanović
Selo Lipovica
35213 Despotovac

POŠALJITE UPIT