ATV TURE

LIPOVICA, DESPOTOVAC

Okolina eko farme Milanović

Eko farma Milanović je baza ATV Serbian Adventure. Lokaciju smo izabrali zbog odlične pozicije i nestvarne prirode, fantastične ponude i dobrih ljudi. Na 18km od Despotovca, selo Lipovica u krugu od 30km omogućava posetu svim značajnim prirodnim i istorijskim spomenicima ovoga kraja poput manastira Manasija, Resavske pećine, vodopada Veliki Buk, Krupajskog vrela, vodopada Prskalo, planine Beljanice itd.

Naši gosti pored vožnje kvadovima mogu prespavati u apartmanima ili kampu, uživati u organskoj hrani, dodatno u jahanju konja, paraglajdingu, vožnji bicikli ili džip turama po okolini u organizaciji Resava 4×4 offroad ili Serbianoutdoor 4×4.

Živopisni predeli u okolini Lipovice

Gosti eko farme Milanović, kao i naši gosti, ukoliko nisu spremni da se upuste u veću avanturu, na raspolaganju su panoramske vožnje kvadovima u samoj okolini farme. Nestvarna priroda, brdovito okruženje, magične scene. Postoji 7 staza u okolini farme i sve su mapirane.

IZDVOJENE TURE LIPOVICA

Uz pratnju vodiča upoznajte živopisno selo Lipovica, jednog od bisera resavskog kraja.

ATV Serbian Adventure izdvojio je za vas ture u okolini eko farme Milanović. Uz živopisne pejzaže možete posetiti skrivene i manje poznate lokacije kao što je Gospodarev kamen, farma Bela reka, Krilaš.

ČESTA PITANJA

Ne. Ovde se radi o drugačijem konceptu – vožnja sa vodičem kroz unapred zadate rute.

Ne. Vožnje su isključivo sa vodičem i na unapred utvrđenim rutama. Uništavanje prirodne okoline kao i poljoprivrednih useva nije misija i vizija ATV Serbian Adventure.

Trenutno smo stacionirani u istočnoj Srbiji, ali ćemo uskoro imati u ponudi i ture po drugim delovima Srbije.

Da. Moguće su karavanske vožnje sa većim brojem kvadova.

Neke od (višednevnih) tura su zamišljene sa noćenjem u kampu i nastavku vožnje sutradan. Za jednodnevne ture, po želji, obezbeđen je smeštaj na eko farmi Milanović u selu Lipovica, nadomak Despotovca, sobe i apartmani. Takođe je moguće kampovanje na farmi.

Postoji, ture su moguće samo za osobe sa odgovarajućom vozačkom dozvolom.

Da. Potrebna je odgovarajuća vozačka dozvola.

U zavisnosti od doba godine i vremenskih uslova poželjno je imati višeslojnu garderobu. Kacige sa vizirima, rukavice, kišne kabanice, gumene čizme i potkape su sastavni deo opreme koju dobijate sa naše strane.

Imate neko dodatno pitanje?

KONTAKTIRAJTE NAS

TELEFON

+381638105052
+381691000026

E-MAIL

info@asa.rs

LOKACIJA

Eko farma Milanović
Selo Lipovica
35213 Despotovac

POŠALJITE UPIT