ATV TURE

ISTOČNA SRBIJA

Netaknuta priroda, mistika, bogata istorija

Područje Istočne Srbije ispunjeno je velikim brojem prirodnih i kulturno – istorijskih znamenitosti. Ovo je kraj u kome su nastajale legende, u kome se otkrivaju misterije. Istočna Srbija na svakom koraku nudi po nešto. Ovo je podučje na kome se spajaju stvarno i nestvarno, na kome se uzdižu najlepše građevine, izviru najlepše reke, proizvodi najbolje vino. U Istočnoj Srbiji prave se najbolji ćilimi, otvaraju predivne pećine, pravi najlepša hrana. Istočnu Srbiju krase nesvakidašnje znamenitosti. Mi otkrivamo samo neke od njih.

IZDVOJENE TURE ISTOČNA SRBIJA

Uz pratnju vodiča doživite čari istočne Srbije kroz avanturističku vožnju do bisera resavskog kraja. Ručak u prirodi, organska hrana sa eko farme Milanović.

ATV Serbian Adventure izdvojio je za vas ture do nekih od najlepših destinacija u istočnoj Srbiji poput Krupajskog vrela, Resavske pećine, vodopada Lisine, planine Beljanice, Homoljskih planina i za one sa više avanturističkoh duha – do Lazarevog kanjona. U zavisnosti od vaših želja, moguće su i druge ture po istočnoj Srbiji koje ovde nisu nabrojane.

ČESTA PITANJA

Ne. Ovde se radi o drugačijem konceptu – vožnja sa vodičem kroz unapred zadate rute.

Ne. Vožnje su isključivo sa vodičem i na unapred utvrđenim rutama. Uništavanje prirodne okoline kao i poljoprivrednih useva nije misija i vizija ATV Serbian Adventure.

Trenutno smo stacionirani u istočnoj Srbiji, ali ćemo uskoro imati u ponudi i ture po drugim delovima Srbije.

Da. Moguće su karavanske vožnje sa većim brojem kvadova.

Neke od (višednevnih) tura su zamišljene sa noćenjem u kampu i nastavku vožnje sutradan. Za jednodnevne ture, po želji, obezbeđen je smeštaj na eko farmi Milanović u selu Lipovica, nadomak Despotovca, sobe i apartmani. Takođe je moguće kampovanje na farmi.

Postoji, ture su moguće samo za osobe sa odgovarajućom vozačkom dozvolom.

Da. Potrebna je odgovarajuća vozačka dozvola.

U zavisnosti od doba godine i vremenskih uslova poželjno je imati višeslojnu garderobu. Kacige sa vizirima, rukavice, kišne kabanice, gumene čizme i potkape su sastavni deo opreme koju dobijate sa naše strane.

Imate neko dodatno pitanje?

KONTAKTIRAJTE NAS

TELEFON

+381638105052
+381691000026

E-MAIL

info@asa.rs

LOKACIJA

Eko farma Milanović
Selo Lipovica
35213 Despotovac

POŠALJITE UPIT